livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar

Senaste inläggen

 


Önskar att jag inte kände som jag gör, känner mig så elak mot min man.

Vi mår inte bra nån av oss när han skall åka iväg, dels så vill han var hemma och jobba och sen vet han att jag mår så himla dåligt. Varje gång det är dags för resa för honom så tänker jag- det blir bättre den här gången... jag fixar det.

Så blir det- han åker, jag försöker sova så länge jag kan, går ut med hunden... sätter mig framför datorn och där.. stöper jag..

Alla känslor kommer på en gång när barnen åkt iväg till skolan. Gråter, har ett tryck i bröstet, känner så stor press på mig själv.

Jag vill inte stressa, jag vill inte göra någonting alls, jag vill bara rymma, lägga mig under täcket och vakna av att min man är hemma. Dem första gångerna han åkte iväg drack jag vin för att dämpa känslorna och det funkade bra men det är inte en bra lösning så det slutade jag med. Dem som inte har en sån här ångest kan inte sätta sig in hur vi känner det.

Att komma med kommentarer att- tänk på nått annat, gör det du tycker är kul, det går över bla bla ..

Eller hur.. det går över.. vet inte det ...


Har sån ångest nu inför jul med, vi är inte hemma över jul ska besöka min svärmor.. å där kommer då även vi träffa min mans syster med man, och hans bror med familj... Där kommer problemet.. min mans brors fru är såå energisk och jag klarar inte av att vara i närheten av henne... det ska hända saker jämnt, jag blir så stressad och får sån ångest.

Men jag får stå ut, men det känns såå jobbigt..

Just nu skulle jag vilja krypa ner under täcket och bara vara...har sån ångest för att jag får ångest...

ANNONS

Måndag morgon så var det dags för oss att bli dagmatte/husse till en "liten" kille på 1 år, men han är större än våran hund.i storlek. Våran väger 28 kg medans denne väger 50 kg...

Han heter Spike och är en blandras, Amstoff kommer jag ihåg men sen var det alldeles för svårt namn på nästa blandning  

Igår var det liv i lådan är hemma mellan dem men inget bråk bara bus, idag ligger Spike och sover gott på diverse ställen och det är lugnt och skönt här hemma.

 

I förmiddags så slog jag in lite julklappar igen, och jag är inte klar ännu... har panik pga det.. brukar vara klar i nov senast i vanliga fall. Är iallafall klar med min man- väntar på sista klappen som skall levereras bara.

Mina barn är inte klara än, vi har ett fast belopp (samma) så det fattas lite ännu där. Sen har jag 2 till som skall ha en klapp. Vad det vet jag inte alls   

Kram på er  

ANNONS

Första advents firande på stan, var själv aldrig ner men här är lite bilder ifrån hästparaden och lucia tåg.

   

Helgen som var var väldigt kul iallafall, bowling som sakt på fredagen och sen hade vi över våra grannar på lite fest på lördagskvällen. Hade det mycket trevligt!

Av livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar - 30 november 2018 10:14

Jag är brunett.... men jag tror jag hamnat i nån identitets kris   

SItter just nu med en blekning i håret, hur tänkte jag här?? Hur kom jag på den idéen att bleka håret... hur ska jag kunna gå ut nu.... MÖSSA på    

Det går ju att lösa om det blir alldeles för tokigt... men skulle vilja sticka ut lite med, varför ska man vara som alla andra???

Jag vill vara mig själv !!

 


Av livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar - 29 november 2018 13:31

Sitter här och fryser in vintern, hade sån energi nu fram till unch men så föll allt samman, vet inte vad som riktigt hände.

Jag tror jag funderar för mycket, jag vill så mycket men det känns som om det bara är drömmar som aldrig kommer att gå i uppfyllelse. Om man ändå hade pengar så jag kunde köpa just det där jag vill utan att man ska behöva vända ut och in på alla kronor. Visst vi klarar oss och vi unnar oss saker men dem där lite dyrare sakerna får man avstå ifrån för att göra det nödvändigaste. Dem som aldrig har behövs vänt på pengarna kan inte sätta sig in i hur man känner.


Jag är inte fattig det påstår jag inte men jag vet hur det är att vara RIKTIGT fattig, hela min barndom och fram tills jag träffade min nuvarande man har varit en tid som inte varit beskymmers lös direkt.

Sen går mina tankar på dem människor som man knappt kan säga är mänskliga... som beteer sig som " pip" finns i nuläge 2 stycken som försöker göra livet svårare för oss men dem sätter sig själv i pottan.. men det förstår dem ju inte.

Men ändå tar man åt sig, men försöker gå vidare och leva vårt liv så bra och underbart det går iallafall.

Dem ska inte få förstöra vårt liv!


Förstår mig inte på människor som skall lägga sig i andras liv och bara tro att dem kan bestämma och att man ska lyssna på dem, att dem alltid tänker rätt och vet bäst. Ingen är perfekt inte ens jag.

Men alla har vi rätt att tycka som man vill bara man inte bestämmer vad andra ska tycka om saker och ting.

Nä jag tror jag lägger mig en sväng och vilar- min mans önskan   


I tisdags så var jag iväg till Säters rehabilitering center och ska börja ett program där man går igenom hela sig själv.

Har varit iväg och pratat med en psykolog och en arbetsterapeut och nu var jag iväg och träffade en läkare som är inriktad på smärta. Han var den duktigaste läkare jag träffat och som förstod mig och som hade humor !!


Alla läkare man träffat har knappt dragit på läpparna och bara gett en piller... men denna han lyssnade, flinade och förstod precis hur jag kände mig. Han sa att jag är helt normal som känner som jag gör och att vissa människor är mera känsliga än andra för situationer som förändras- vilket jag är en sån person.

Så jag fick komma dit på besök och jag fick åka hem så jag är inte helt sjuk i huvudet iallafall.

 

Det är så skönt att få prata med någon som inte bara säger att det löser sig, vi får hålla kontakten osv... bla bla bla...

Men tack vara min underbara vännina så fick jag komma till Säter så nu hoppas jag att jag får mera hjälpmedel att hantera min situation och även få mera självförtroende att jag klarar av mera än jag tror.


För i nuläge så känner jag mig 0 för jag vet inte vad jag kan jobba med, vet inte hur mycket ansträngning jag kan göra för att inte förstöra min kropp mera och vet heller inte hur jag ska hantera mina känlsor när jag får ångest.

Men framför allt vill jag få dem omkring mig att förstå hur jag känner så man inte klánkar ner på mig och bara säger att det bara är att rycka upp sig, gör nått roligt så tänker du på annat, håll dig sysselsatt osv...


Men min motivation finns liksom inte, jag orkar inte göra saker, kan inte göra flera saker samma dag och dagen efter blir jag så trött.. Som nu i igrå... jag var helt slut för besöket jag gjorde i tisdags i Säter.. Idag är ja piggare igen.

Det tar så mycket på mina krafter och det sa min läkare att det var helt normalt för någon i min situation.


Men hur ska man få dem omkring sig som träffar sällan att förstå att jag behöver lugn och ro omkring mig, det får inte hända så mycket på en gång.. jag behöver ta saker som det kommer.

Visst jag kan planera saker men inte ha ett späckat schema, energiska personer gör mig helt parasylerad. Får ångest och vill bara rymma. 

 

Kram

Av livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar - 28 november 2018 09:33

  I lördags firade vi våran 19 åring med bowling och god mat !

Vi beställde allt på Falun bowling och krog   

Han tycker tydligen inte om att vara med på kort men det fick han ta   

 

Våran förrätt, hemmagjort bröd med vitlökssmör   

 

Mycket gott var det!

Detta blev våran varm rätt för mig, Linnea och Anders, det var kanon gott.. 200 g hamburgare!!

 

Ante han tog flankstek och fick i sig ALLT    måste ha varit jätte gott !!

Min man tog tonfisk till Middagen, smakade men det var inte min grej kan jag säga. Men smaken är som baken   

 

Linnea hon gillade sin cider och njöt till fullo

    

Efter middagen blev det BOWLING

         

Kvällen blev hel lyckad och alla hade det väldigt trevligt.

Så ni som bor i Falun med omejd... besök detta ställe, god mat och trevlig personal !!


Av livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar - 23 november 2018 13:17

Vaknade med ett glatt humör och det kändes så skönt att få känna sig lugn och harmonisk.

Hade julkänsla till 150% och nu vill jag bara sätta fram staken och stjärnan   


Här är vi julen 2017, i år blir det annat kan jag säga   

 

Vad har ni för planer inför julen.... medans jag planerar lite här hemma så smakar jag på den nya Nocco..

       av fem möjliga !!

 

Presentation


Varje ny dag
är en ny chans
att förändra
ditt liv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Vad är klockan?

Senaste inläggen

Följ bloggen

Följ livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar med Blogkeen
Följ livet-ar-fyllt-med-upp-och-nedgangar med Bloglovin'

Arkiv

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2019
>>>

Ångest

 

Besöksstatistik

Gästbok

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se